Have you ever laid on your bed at night, and just cried? Cried because you’re ugly.You counted all your flaws from head to toe, to punish and feel worse about yourself. Cried because the comments people blurt out, actually hurt your feelings. Cried because your family is dysfunctional. You don’t want to be a burden, so you bottled it all up

Sunday, 22 January 2012

Meet My Chammak Challo :D



the king




Hai, nama saya Ayu Hidayah, saya sayang Fariz Saya sebab dia tua so wajiblah kan sayang orang tua? Haha, no lah exactly he's very perfectly nice tak boleh nak tengok usia, even tua still behave with a good attitude dengan kitorang. Dia kuat makan, selalu kalau makan she will finished up her dish, sumpah aku tak tipu, kalau dah kenyang pun dia still akan makan jugak! Haaa, nampak sangat kan dia kuat makan?



Okay, aku sebenarnya rindu gila dekat blog aku, like seriously hell, rindu! but you know sometime not everything yang kita nak tu boleh kita dapat or perolehi so aku macam, ohhh great, I'm great even tak dapat tulis tulis lagi macam biasa, sumpah hati mana nak tahan tapi you know macam aku cakap tadi, sokay, for me it's okay. Dah! Pap! Tutup cerita on how pathetic I'm writting using  blog, hahaha.





Back to the basic, aku sebenarnya nak cakap thanks dekat Fariz sebab always, always support aku even sometime aku annoying gila, selalu macam kurang ajar ke, but still dia terima, and kalau ada yang tak terima, aku mintak maaf sangat. Tak mampu rasa nak balas jasa baik Fariz sebab selalu lap airmata aku bila gaduh or apa apalah. jaga aku aritu masa aku sakit, nanti umur panjang aku balas, hahaha.




Anyway Fariz thanks lah sebab baik hati walaupun dah tua, baik hati walaupun dah berumur, hahahha, semoga kita kawan lama lama, tak nak cakap sampai bila bila sebab kita tak tahu ajal kita kan :)
So thanks Fariz for being nice for being great, me will always support you and love you, forever =)

The King
Fariz Ed Hamid
Chammak Challo


Syee Ogichi
Ustazah Ayunna
The Queen
P/S: RINDU AYAT DIA. TAK COMEL TAK APA. BOLEH BAGI COMEL :)

No comments:

Post a Comment