Have you ever laid on your bed at night, and just cried? Cried because you’re ugly.You counted all your flaws from head to toe, to punish and feel worse about yourself. Cried because the comments people blurt out, actually hurt your feelings. Cried because your family is dysfunctional. You don’t want to be a burden, so you bottled it all up

Wednesday, 28 December 2011

Result Result :D

assalamualaikum ,

dah lama rasanya tak menulis disini, sejak kekecewaan beberapa minggu lepas

terima kasih kepada semua yang sudi lawat blog ni.

THANKS! =)


mood una yang swing swing sejak beberapa minggu lepas tak mengizinkan.
tapi syukur alhamdullillah hari ini
tergerak hati nak menulis semula.
dah nak penghujung tahun 2011 dah kan?
so blog ni perlu pembaharuan sikit. muka alaf baru ngeeeeee.. :D
header tahun baru, =)

result macam mana?

alhamdulillah syukur.
tak dekan tapi ..
urm nak tengok result saya?

saya dapat 3.13 pointer

walaupun tak dapat dean list tak mengapalah

subjek yang dirisaukan sangat tu







so semester ni harap dapat jadi dekan.

semester 2 would be best semester for me

harap semuanya berjalan lancar amin.




wish me luck guys.

Tahniah Sapa2 yang exam cantik :D









p/s : sedang memikirkan hala tuju diri .



No comments:

Post a Comment