Have you ever laid on your bed at night, and just cried? Cried because you’re ugly.You counted all your flaws from head to toe, to punish and feel worse about yourself. Cried because the comments people blurt out, actually hurt your feelings. Cried because your family is dysfunctional. You don’t want to be a burden, so you bottled it all up

Wednesday, 7 December 2011

Sweet Swallow :))

Assalamualaikum, hai sayangsayang, :)
sebenaqnya, aku rindu sangat kat kawankawan sekolah,
time SPM teruntamanya, adoyaiii, bila laa boleh jumpa budakbudak sengal kesayangan aku niiii,
:)


 Ni Aku Dengan Anis, Dulu Time Form 4 ada ke patut dia tipu kami semua,
pasal dia nak pindah pegi sekolah teknik,
:(
mau marah kami bila dapat tau,
siap kena pukui g,
balasan kat kau anis, hahaha





Ni Band Kami, haha, ni Time PIBG kot,
gambaq aku xdak, aku duk bawah,
untunglaa kan?
gambaq hampa ada...huhu


Ni Budak Kelas5T1,
haha, time ni sebenaqnya nak ambik ayaq kat watercooler,
pastu nampak pulak bangunan baru tak tutup,
so baik jangan lepaihkan pelung ni, hahaha
ini laaa hasilnya, cun dak?
hahaha


Ni Time Jamuan Akhir Tahun, haha
yang depan beserban tu ustaz kami, warden laaa..garang kot.
banyak kali dah kena rotan, macam dah kebal dah, hahaha
pastu an, tami nak cita nii,
tami dapat sijil tetua kamar, aww
pastu, dapat anugerah senior paling sporting,
:)


Haha, ni laa kami, GENG PARANG,
hahah,
Time Puan Aisyah Che Tom Jadi pengetua kami,
kami dah jadi geng tak makan saman,
cna laa tak makan saman?
2hari stay hostel da kena dah,
:)


Hahaha, Hari Ni Ada Kokurikulum,
Tami sebenaqnya fake ni,
kami bukan pengakap sebenaqnyaa..
haha
kami budak band, :P



Hahaha, ni kheja cik pingu, atau adilah ramli,
hahaha,
time ni malaih nak study,
melukis ja,
cantik kan?
welll,
:)


Ni geng tangga, hahaaha
umm, yang belankang tuu hiraukan okay?


hahaha, pancaragm nii,
rinddu gilaa kot


hahah,
ni perjumpaan,
warden,
sempat kot kami snap,
comey ann?
untunglaaa..

lastly, :)
aduii, rindu gilaa kat hampa,
umm,
hampa rindu aku taktau?


Okbye,

No comments:

Post a Comment